Omakotitalon remontti

Rintamamiestaloja ja 80-luvun Leca-harkkoperustuksia

Jos kellarillisen talon salaojissa on puutteita, kohonneet kosteudet ovat mitattavissa kivirakenteisista seinistä. Usein remontin tarpeellisuudesta kertovat myös "tunkkainen" sisäilma alakerrassa tai jopa tutkittu sisäilmaongelma. Kellarillisten talojen salaojaremonteissa käytämme ISODRÄN -järjestelmää. Käytettävä menetelmä antaa kellarille pystysalaojan ja kapillaarikatkon lisäksi lisälämmöneristeen. 

Ilman kellaria olevan talon salaojaremonttitarpeesta kielivät usein sokkelin pinnoitteen irtoaminen tai halkeilu. Usein salaojaremonttiajatus lähtee sadevesien ohjaamisesta, kun sadevesiputkistolle kaivettaisiin lähes koko talon ympärys auki, samalla pihan mylläyksellä saadaan myös salaojat uusittua. Kun salaojat uusitaan, asennetaan sokkelia vasten patolevy vedeneristeeksi ja myös talon routasuojaus uusitaan aina.

Lopussa kiitos seisoo, kuiva ja terve talo

Tyypillinen salaojaremontti omakotitaloon kestää noin kaksi tai kolme viikkoa. Remontin jälkeen talo saa poikkeuksetta ryhtiä, perustus on kunnolla näkyvillä ja poistunut sekalainen kasvusto antaa avaruutta. Salaojaremontin jälkeen tärkein asia, kosteuden ja veden pääsy perustukseen loppuu ja kuivuminen voi toden teolla alkaa. Salaojaremontti on merkittävä perusparannus joka nostaa myös talon arvoa.  

Ajankohtaista

08.01.2021

Tervetuloa 2021!

Torstenin vuosi on käynnistynyt salaojaremonttien merkeissä tuttuun tapaan. Kevään ja kesän remontteja suunnitellaan parhaillaan poikkeuksellisesta talviolosuhteista huolimatta.

27.07.2020

Lisää voimaa toteutuksiin!

Toiminnan kehittyessä haemme jatkuvaan palvelukseemme ammattitaitoista tekijää/ ryhmää salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Tiedustelut Timo Röyskö 0400-406640.

18.05.2020

Pandemia Torstenissa

Torsten on säästynyt tähän saakka pandemiasta vaurioitta, henkilökunta ja asiakkaat ovat pysyneet terveenä ja töitä tehdään täydellä vauhdilla. Pidättäydymme kättelemisistä tapaamisissa ja koetamme pitää turvavälejä kaikessa toiminnassamme edelleen. Pysytään terveinä!