Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaKaarela
Talon ikä1950-luku
Projektin kokonaishinta31685,16€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen 

Talon omistajat olivat kunnostaneet taloaan ajatuksella hyvin perusteellisesti, vain salaojaremontti oli enää tekemättä. Talolla ei ollut liittymää sadevesiviemäriverkkoon entuudestaan. Torsten teki viralliset suunnitelmat ja hoiti byrokratian sekä kaupungin rakennusvalvonnan että vesilaitoksen kanssa. Niin ikään tien avaaminen asfaltointeineen ja liikennemerkistöineen kuuluivat Torstenin toimitukseen. 

Remontin aikana 

Talo kunnostettiin Isodrän –menetelmällä jolloin kellari sai samalla lämmöneristyksen. Isodrän –levy toimii myös pystysalaojana sekä kapillaarikatkona. Remontin aikana selvisi, että tontilla oli kallio useassa kohdassa hyvin lähellä maan alla ja kohteessa suoritettiin myös pienimuotoinen louhinta. 

Lopputulos 

Kohteeseen tehtiin täydellinen salaojaremontti. Kadun sadevesiviemäriliitos oli korkeammalla kuin talon perustus ja salaojavesille asennettiin pumppaamo. Onnistuneen salaojaremontin kannalta oleellista on, että salaojan lisäksi kerättyjen vesien edelleen johtamisesta huolehditaan asianmukaisesti. 


omakotitalo-helsinki-kaarela.jpgisodran-levyt-asennettu.jpgkellarin-ulkoseinan-bitumipinta-rikotaan-ennen-isodran-levyn-asennusta.jpgkellarin-sisaankaynnin-alatasanteelle-asennettiin-lattiakaivo-padotusventtiili-tarkastuskaivossa.jpgliitoskaivo-tontin-rajalla.jpgkeltainen-lista-jaa-maan-pinnan-alapuolelle.jpgtayttotyota-salaojaremontissa.jpgsalaojaremontti-loppusuoralla.jpgperusvesipumppaamo.jpgpilarien-paalle-tehty-sisaankaynti-alitetaan-salaojalla.jpg

Ajankohtaista

08.01.2021

Tervetuloa 2021!

Torstenin vuosi on käynnistynyt salaojaremonttien merkeissä tuttuun tapaan. Kevään ja kesän remontteja suunnitellaan parhaillaan poikkeuksellisesta talviolosuhteista huolimatta.

27.07.2020

Lisää voimaa toteutuksiin!

Toiminnan kehittyessä haemme jatkuvaan palvelukseemme ammattitaitoista tekijää/ ryhmää salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Tiedustelut Timo Röyskö 0400-406640.

18.05.2020

Pandemia Torstenissa

Torsten on säästynyt tähän saakka pandemiasta vaurioitta, henkilökunta ja asiakkaat ovat pysyneet terveenä ja töitä tehdään täydellä vauhdilla. Pidättäydymme kättelemisistä tapaamisissa ja koetamme pitää turvavälejä kaikessa toiminnassamme edelleen. Pysytään terveinä!