Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaKaarela
Talon ikä1950-luku
Projektin kokonaishinta31685,16€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen 

Talon omistajat olivat kunnostaneet taloaan ajatuksella hyvin perusteellisesti, vain salaojaremontti oli enää tekemättä. Talolla ei ollut liittymää sadevesiviemäriverkkoon entuudestaan. Torsten teki viralliset suunnitelmat ja hoiti byrokratian sekä kaupungin rakennusvalvonnan että vesilaitoksen kanssa. Niin ikään tien avaaminen asfaltointeineen ja liikennemerkistöineen kuuluivat Torstenin toimitukseen. 

Remontin aikana 

Talo kunnostettiin Isodrän –menetelmällä jolloin kellari sai samalla lämmöneristyksen. Isodrän –levy toimii myös pystysalaojana sekä kapillaarikatkona. Remontin aikana selvisi, että tontilla oli kallio useassa kohdassa hyvin lähellä maan alla ja kohteessa suoritettiin myös pienimuotoinen louhinta. 

Lopputulos 

Kohteeseen tehtiin täydellinen salaojaremontti. Kadun sadevesiviemäriliitos oli korkeammalla kuin talon perustus ja salaojavesille asennettiin pumppaamo. Onnistuneen salaojaremontin kannalta oleellista on, että salaojan lisäksi kerättyjen vesien edelleen johtamisesta huolehditaan asianmukaisesti. 


omakotitalo-helsinki-kaarela.jpgisodran-levyt-asennettu.jpgkellarin-ulkoseinan-bitumipinta-rikotaan-ennen-isodran-levyn-asennusta.jpgkellarin-sisaankaynnin-alatasanteelle-asennettiin-lattiakaivo-padotusventtiili-tarkastuskaivossa.jpgliitoskaivo-tontin-rajalla.jpgkeltainen-lista-jaa-maan-pinnan-alapuolelle.jpgtayttotyota-salaojaremontissa.jpgsalaojaremontti-loppusuoralla.jpgperusvesipumppaamo.jpgpilarien-paalle-tehty-sisaankaynti-alitetaan-salaojalla.jpg

Ajankohtaista

20.12.2019

HYVÄÄ JOULUA!

Torsten toivottaa vanhoille ja uusille asiakkaille rauhallista joulunaikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020!

25.11.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Vuoden 2019 salaojaremonttikausi on vielä hyvässä vauhdissa ja kääntymässä kohti uutta kautta ensi vuoden puolella. Haemme lisävoimaa kevään ja kesän 2020 kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla on salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta!