Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaPaloheinä
Talon ikä1960-luku
Projektin kokonaishinta27300,00€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talo oli hiljattain vaihtanut omistajaa. Jo ostovaiheessa oli ollut selvää, että talon salaojat tarvitsevat täydellisen saneerauksen. Lähtökohdat remontille olivat hyvät, poikkeuksellisesti sadevesiviemäriliittymä oli valmiiksi olemassa eli tien aukaisua ei tässä kohteessa tarvittu.

Remontin aikana

Remontti alkoi pihakivetyksen purkamisella työalueelta. Talossa oli kellari ja siksi toteutuksessa käytettiin Isodrän –menetelmää. Isodränistä kellari sai pystysalaojan ja kapillaarikatkon lisäksi lisälämmöneristeen. Kellariin johtavien portaiden alatasanteelle asennettiin lattiakaivo joka liitettiin uuteen sadevesijärjestelmään.

Lopputulos

Täydellisen salaojaremontin jälkeen kellari ja talon perustukset alkavat kuivaa. Rankkasateellakaan ei tule enään vesi kellarin ovikynnyksen yli sisään. Kellarin sisäpuolinen käyttö monipuolistuu sisäilman tervehtyessä ja kuivuessa.

Asiakkaan kommentti

”kiitos hyvin sujuneesta salaojaremontista”

omakotitalo-helsinki-paloheina.jpgisodran-jarjestelmassa-vedenohjaun-anturan-paalla-muovikaista.JPGkellarin-sisaankaynnin-muuria-ei-tarvitse-purkaa.JPGsadevesiputkiston-asennus-kaynnissa.JPGkellarin-sisaankainnin-ulkokehassa-isodran-levy-asennettu.JPGsopu-sijaa-antaa-valilla-putket-lahes-kiinni-toisissaan.JPGkeltainen-vedenohjainlista-jaa-maan-pinnan-alapuolelle.JPGturavllisuustuotteet-remontin-aikana.JPGsalaojaputki-paikallaan.JPGkartoituksen-aamuna-koettiin-sadekuuro-ja-vesi-tulvi-kynnyksen-yli-kellariin.jpg

Ajankohtaista

08.01.2021

Tervetuloa 2021!

Torstenin vuosi on käynnistynyt salaojaremonttien merkeissä tuttuun tapaan. Kevään ja kesän remontteja suunnitellaan parhaillaan poikkeuksellisesta talviolosuhteista huolimatta.

27.07.2020

Lisää voimaa toteutuksiin!

Toiminnan kehittyessä haemme jatkuvaan palvelukseemme ammattitaitoista tekijää/ ryhmää salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Tiedustelut Timo Röyskö 0400-406640.

18.05.2020

Pandemia Torstenissa

Torsten on säästynyt tähän saakka pandemiasta vaurioitta, henkilökunta ja asiakkaat ovat pysyneet terveenä ja töitä tehdään täydellä vauhdilla. Pidättäydymme kättelemisistä tapaamisissa ja koetamme pitää turvavälejä kaikessa toiminnassamme edelleen. Pysytään terveinä!