Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaPaloheinä
Talon ikä1960-luku
Projektin kokonaishinta27300,00€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talo oli hiljattain vaihtanut omistajaa. Jo ostovaiheessa oli ollut selvää, että talon salaojat tarvitsevat täydellisen saneerauksen. Lähtökohdat remontille olivat hyvät, poikkeuksellisesti sadevesiviemäriliittymä oli valmiiksi olemassa eli tien aukaisua ei tässä kohteessa tarvittu.

Remontin aikana

Remontti alkoi pihakivetyksen purkamisella työalueelta. Talossa oli kellari ja siksi toteutuksessa käytettiin Isodrän –menetelmää. Isodränistä kellari sai pystysalaojan ja kapillaarikatkon lisäksi lisälämmöneristeen. Kellariin johtavien portaiden alatasanteelle asennettiin lattiakaivo joka liitettiin uuteen sadevesijärjestelmään.

Lopputulos

Täydellisen salaojaremontin jälkeen kellari ja talon perustukset alkavat kuivaa. Rankkasateellakaan ei tule enään vesi kellarin ovikynnyksen yli sisään. Kellarin sisäpuolinen käyttö monipuolistuu sisäilman tervehtyessä ja kuivuessa.

Asiakkaan kommentti

”kiitos hyvin sujuneesta salaojaremontista”

omakotitalo-helsinki-paloheina.jpgisodran-jarjestelmassa-vedenohjaun-anturan-paalla-muovikaista.JPGkellarin-sisaankaynnin-muuria-ei-tarvitse-purkaa.JPGsadevesiputkiston-asennus-kaynnissa.JPGkellarin-sisaankainnin-ulkokehassa-isodran-levy-asennettu.JPGsopu-sijaa-antaa-valilla-putket-lahes-kiinni-toisissaan.JPGkeltainen-vedenohjainlista-jaa-maan-pinnan-alapuolelle.JPGturavllisuustuotteet-remontin-aikana.JPGsalaojaputki-paikallaan.JPGkartoituksen-aamuna-koettiin-sadekuuro-ja-vesi-tulvi-kynnyksen-yli-kellariin.jpg

Ajankohtaista

22.10.2018

OMAKOTI -messut Myyrmäessä 26.–28.10.2018

Torsten mukana Myyrmäessä järjestettävillä OMAKOTI-messuilla 26.-28.10. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan salaojista ja varaamaan aika ilmaiselle suunnittelukäynnille. Nähdään siellä!

10.10.2018

Torsten muuttaa

Vanhat tilamme Petikossa kävivät ahtaaksi toiminnan laajetessa ja olemme siirtyneet uusiin tiloihin Suutarilaan osoitteeseen Lyhtytie 19. Samassa osoitteessa nyt myös varastomme.

04.09.2018

Salaojaremontti - Talo turvaan syksyn sateilta

Ennätyshelteisen kesän jälkeen syksyn sateet tekevät tuloaan. On aika muistuttaa, että Torsten toimittaa salaojaremontin kokonaisuutena, avaimet käteen perjaatteella koko syksyn ajan. Ota rohkeasti yhteyttä niin saadaan talosi turvaan kosteudelta vielä ennen talven alkua!