Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaPaloheinä
Talon ikä1960-luku
Projektin kokonaishinta27300,00€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talo oli hiljattain vaihtanut omistajaa. Jo ostovaiheessa oli ollut selvää, että talon salaojat tarvitsevat täydellisen saneerauksen. Lähtökohdat remontille olivat hyvät, poikkeuksellisesti sadevesiviemäriliittymä oli valmiiksi olemassa eli tien aukaisua ei tässä kohteessa tarvittu.

Remontin aikana

Remontti alkoi pihakivetyksen purkamisella työalueelta. Talossa oli kellari ja siksi toteutuksessa käytettiin Isodrän –menetelmää. Isodränistä kellari sai pystysalaojan ja kapillaarikatkon lisäksi lisälämmöneristeen. Kellariin johtavien portaiden alatasanteelle asennettiin lattiakaivo joka liitettiin uuteen sadevesijärjestelmään.

Lopputulos

Täydellisen salaojaremontin jälkeen kellari ja talon perustukset alkavat kuivaa. Rankkasateellakaan ei tule enään vesi kellarin ovikynnyksen yli sisään. Kellarin sisäpuolinen käyttö monipuolistuu sisäilman tervehtyessä ja kuivuessa.

Asiakkaan kommentti

”kiitos hyvin sujuneesta salaojaremontista”

omakotitalo-helsinki-paloheina.jpgisodran-jarjestelmassa-vedenohjaun-anturan-paalla-muovikaista.JPGkellarin-sisaankaynnin-muuria-ei-tarvitse-purkaa.JPGsadevesiputkiston-asennus-kaynnissa.JPGkellarin-sisaankainnin-ulkokehassa-isodran-levy-asennettu.JPGsopu-sijaa-antaa-valilla-putket-lahes-kiinni-toisissaan.JPGkeltainen-vedenohjainlista-jaa-maan-pinnan-alapuolelle.JPGturavllisuustuotteet-remontin-aikana.JPGsalaojaputki-paikallaan.JPGkartoituksen-aamuna-koettiin-sadekuuro-ja-vesi-tulvi-kynnyksen-yli-kellariin.jpg

Ajankohtaista

20.12.2019

HYVÄÄ JOULUA!

Torsten toivottaa vanhoille ja uusille asiakkaille rauhallista joulunaikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020!

25.11.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Vuoden 2019 salaojaremonttikausi on vielä hyvässä vauhdissa ja kääntymässä kohti uutta kautta ensi vuoden puolella. Haemme lisävoimaa kevään ja kesän 2020 kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla on salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta!