Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaPaloheinä
Talon ikä1960-luku
Projektin kokonaishinta27300,00€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talo oli hiljattain vaihtanut omistajaa. Jo ostovaiheessa oli ollut selvää, että talon salaojat tarvitsevat täydellisen saneerauksen. Lähtökohdat remontille olivat hyvät, poikkeuksellisesti sadevesiviemäriliittymä oli valmiiksi olemassa eli tien aukaisua ei tässä kohteessa tarvittu.

Remontin aikana

Remontti alkoi pihakivetyksen purkamisella työalueelta. Talossa oli kellari ja siksi toteutuksessa käytettiin Isodrän –menetelmää. Isodränistä kellari sai pystysalaojan ja kapillaarikatkon lisäksi lisälämmöneristeen. Kellariin johtavien portaiden alatasanteelle asennettiin lattiakaivo joka liitettiin uuteen sadevesijärjestelmään.

Lopputulos

Täydellisen salaojaremontin jälkeen kellari ja talon perustukset alkavat kuivaa. Rankkasateellakaan ei tule enään vesi kellarin ovikynnyksen yli sisään. Kellarin sisäpuolinen käyttö monipuolistuu sisäilman tervehtyessä ja kuivuessa.

Asiakkaan kommentti

”kiitos hyvin sujuneesta salaojaremontista”

omakotitalo-helsinki-paloheina.jpgisodran-jarjestelmassa-vedenohjaun-anturan-paalla-muovikaista.JPGkellarin-sisaankaynnin-muuria-ei-tarvitse-purkaa.JPGsadevesiputkiston-asennus-kaynnissa.JPGkellarin-sisaankainnin-ulkokehassa-isodran-levy-asennettu.JPGsopu-sijaa-antaa-valilla-putket-lahes-kiinni-toisissaan.JPGkeltainen-vedenohjainlista-jaa-maan-pinnan-alapuolelle.JPGturavllisuustuotteet-remontin-aikana.JPGsalaojaputki-paikallaan.JPGkartoituksen-aamuna-koettiin-sadekuuro-ja-vesi-tulvi-kynnyksen-yli-kellariin.jpg

Ajankohtaista

06.05.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Salaojaremonttikausi on hyvässä vauhdissa. Haemme lisävoimaa keskikesän ja syksyn kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta! 

22.10.2018

OMAKOTI -messut Myyrmäessä 26.–28.10.2018

Torsten mukana Myyrmäessä järjestettävillä OMAKOTI-messuilla 26.-28.10. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan salaojista ja varaamaan aika ilmaiselle suunnittelukäynnille. Nähdään siellä!