Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaPirkkola
Talon ikä1950-luku
Projektin kokonaishinta25250,30e sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talossa oli tehty salaojaremontti 2000-luvulla mutta omistaja epäili, että kaikki ei ollut kunnossa. Talo oli osittain kellarillinen ja kellariosuudella oli jälkiä kosteudesta keväällä ja syksyllä. Asiakas löysi Torstenin sisäilmayhdistyksen kautta ja projekti lähti käyntiin.

Remontin aikana

Talon kellariosuudella käytettiin Isodrän -menetelmää, matalaperusteisellä osuudella patolevy/routasuojaus –menetelmää. Kun perustus kaivettiin esiin, asiakkaan epäilys paljastui oikeaksi: perustus oli täysin märkä. Kiinteistöllä oli valmis liittymä kaupungin sadevesiviemäriin joten kadun avaamista ei tarvittu.

Lopputulos

Kun salaojaremontti tehdään oikein,salaojajärjestelmän toiminta ja toimintakunto voidaan milloin tahansa todeta tarkastuskaivoista käsin. Tarkastuskaivot ovat oleellisia myös huollon kannalta, niistä käsin järjestelmä painehuuhdellaan noin kymmenen vuoden välein.

Asiakkaan kommentti

”Olemme tyytyväisiä yrityksenne toimintaan: henkilökunta on ystävällistä ja palveluhenkistä ja remontti valmistui suunnitellussa aikataulussa.  Salaojat toimivat ja sokkelin kuivumien on alkanut. Olemme myös tyytyväisiä siihen, että näette talon kosteusongelman kokonaisvaltaisesti ja teiltä saa neuvoja ja opastusta muutenkin kuin yksinomaan urakkasopimukseen liittyvissä asioissa. Kouluarvosana on kiitettävä.”omakotitalo-helsinki-pirkkola.jpganturan-paalla-viistevalu-valmis.JPGisodran-levyt-asennettu-vedenohjain-tulee-levysta-ulos.JPGmuovikaista-ohjaa-ylhaalta-valuvan-veden-anturan-ohi-salaojaan.JPGtarkastuskaivo-paikallaa-salaojaputken-paalle-salaojasepeli.JPGsuodatinkangas-asennettu-salaojaputken-asennus-kaynnissa.JPGsalaojaputken-kaato-varmistetaan-ennen-putkiston-lopullista-peittoa.JPGtorsten-kaivuri-montun-reunalla.JPG

Ajankohtaista

22.10.2018

OMAKOTI -messut Myyrmäessä 26.–28.10.2018

Torsten mukana Myyrmäessä järjestettävillä OMAKOTI-messuilla 26.-28.10. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan salaojista ja varaamaan aika ilmaiselle suunnittelukäynnille. Nähdään siellä!

10.10.2018

Torsten muuttaa

Vanhat tilamme Petikossa kävivät ahtaaksi toiminnan laajetessa ja olemme siirtyneet uusiin tiloihin Suutarilaan osoitteeseen Lyhtytie 19. Samassa osoitteessa nyt myös varastomme.

04.09.2018

Salaojaremontti - Talo turvaan syksyn sateilta

Ennätyshelteisen kesän jälkeen syksyn sateet tekevät tuloaan. On aika muistuttaa, että Torsten toimittaa salaojaremontin kokonaisuutena, avaimet käteen perjaatteella koko syksyn ajan. Ota rohkeasti yhteyttä niin saadaan talosi turvaan kosteudelta vielä ennen talven alkua!