Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaPirkkola
Talon ikä1950-luku
Projektin kokonaishinta25250,30e sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talossa oli tehty salaojaremontti 2000-luvulla mutta omistaja epäili, että kaikki ei ollut kunnossa. Talo oli osittain kellarillinen ja kellariosuudella oli jälkiä kosteudesta keväällä ja syksyllä. Asiakas löysi Torstenin sisäilmayhdistyksen kautta ja projekti lähti käyntiin.

Remontin aikana

Talon kellariosuudella käytettiin Isodrän -menetelmää, matalaperusteisellä osuudella patolevy/routasuojaus –menetelmää. Kun perustus kaivettiin esiin, asiakkaan epäilys paljastui oikeaksi: perustus oli täysin märkä. Kiinteistöllä oli valmis liittymä kaupungin sadevesiviemäriin joten kadun avaamista ei tarvittu.

Lopputulos

Kun salaojaremontti tehdään oikein,salaojajärjestelmän toiminta ja toimintakunto voidaan milloin tahansa todeta tarkastuskaivoista käsin. Tarkastuskaivot ovat oleellisia myös huollon kannalta, niistä käsin järjestelmä painehuuhdellaan noin kymmenen vuoden välein.

Asiakkaan kommentti

”Olemme tyytyväisiä yrityksenne toimintaan: henkilökunta on ystävällistä ja palveluhenkistä ja remontti valmistui suunnitellussa aikataulussa.  Salaojat toimivat ja sokkelin kuivumien on alkanut. Olemme myös tyytyväisiä siihen, että näette talon kosteusongelman kokonaisvaltaisesti ja teiltä saa neuvoja ja opastusta muutenkin kuin yksinomaan urakkasopimukseen liittyvissä asioissa. Kouluarvosana on kiitettävä.”omakotitalo-helsinki-pirkkola.jpganturan-paalla-viistevalu-valmis.JPGisodran-levyt-asennettu-vedenohjain-tulee-levysta-ulos.JPGmuovikaista-ohjaa-ylhaalta-valuvan-veden-anturan-ohi-salaojaan.JPGtarkastuskaivo-paikallaa-salaojaputken-paalle-salaojasepeli.JPGsuodatinkangas-asennettu-salaojaputken-asennus-kaynnissa.JPGsalaojaputken-kaato-varmistetaan-ennen-putkiston-lopullista-peittoa.JPGtorsten-kaivuri-montun-reunalla.JPG

Ajankohtaista

20.12.2019

HYVÄÄ JOULUA!

Torsten toivottaa vanhoille ja uusille asiakkaille rauhallista joulunaikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020!

25.11.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Vuoden 2019 salaojaremonttikausi on vielä hyvässä vauhdissa ja kääntymässä kohti uutta kautta ensi vuoden puolella. Haemme lisävoimaa kevään ja kesän 2020 kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla on salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta!