Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaPirkkola
Talon ikä1950-luku
Projektin kokonaishinta25250,30e sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talossa oli tehty salaojaremontti 2000-luvulla mutta omistaja epäili, että kaikki ei ollut kunnossa. Talo oli osittain kellarillinen ja kellariosuudella oli jälkiä kosteudesta keväällä ja syksyllä. Asiakas löysi Torstenin sisäilmayhdistyksen kautta ja projekti lähti käyntiin.

Remontin aikana

Talon kellariosuudella käytettiin Isodrän -menetelmää, matalaperusteisellä osuudella patolevy/routasuojaus –menetelmää. Kun perustus kaivettiin esiin, asiakkaan epäilys paljastui oikeaksi: perustus oli täysin märkä. Kiinteistöllä oli valmis liittymä kaupungin sadevesiviemäriin joten kadun avaamista ei tarvittu.

Lopputulos

Kun salaojaremontti tehdään oikein,salaojajärjestelmän toiminta ja toimintakunto voidaan milloin tahansa todeta tarkastuskaivoista käsin. Tarkastuskaivot ovat oleellisia myös huollon kannalta, niistä käsin järjestelmä painehuuhdellaan noin kymmenen vuoden välein.

Asiakkaan kommentti

”Olemme tyytyväisiä yrityksenne toimintaan: henkilökunta on ystävällistä ja palveluhenkistä ja remontti valmistui suunnitellussa aikataulussa.  Salaojat toimivat ja sokkelin kuivumien on alkanut. Olemme myös tyytyväisiä siihen, että näette talon kosteusongelman kokonaisvaltaisesti ja teiltä saa neuvoja ja opastusta muutenkin kuin yksinomaan urakkasopimukseen liittyvissä asioissa. Kouluarvosana on kiitettävä.”omakotitalo-helsinki-pirkkola.jpganturan-paalla-viistevalu-valmis.JPGisodran-levyt-asennettu-vedenohjain-tulee-levysta-ulos.JPGmuovikaista-ohjaa-ylhaalta-valuvan-veden-anturan-ohi-salaojaan.JPGtarkastuskaivo-paikallaa-salaojaputken-paalle-salaojasepeli.JPGsuodatinkangas-asennettu-salaojaputken-asennus-kaynnissa.JPGsalaojaputken-kaato-varmistetaan-ennen-putkiston-lopullista-peittoa.JPGtorsten-kaivuri-montun-reunalla.JPG

Ajankohtaista

08.01.2021

Tervetuloa 2021!

Torstenin vuosi on käynnistynyt salaojaremonttien merkeissä tuttuun tapaan. Kevään ja kesän remontteja suunnitellaan parhaillaan poikkeuksellisesta talviolosuhteista huolimatta.

27.07.2020

Lisää voimaa toteutuksiin!

Toiminnan kehittyessä haemme jatkuvaan palvelukseemme ammattitaitoista tekijää/ ryhmää salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Tiedustelut Timo Röyskö 0400-406640.

18.05.2020

Pandemia Torstenissa

Torsten on säästynyt tähän saakka pandemiasta vaurioitta, henkilökunta ja asiakkaat ovat pysyneet terveenä ja töitä tehdään täydellä vauhdilla. Pidättäydymme kättelemisistä tapaamisissa ja koetamme pitää turvavälejä kaikessa toiminnassamme edelleen. Pysytään terveinä!