Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiVantaa
KaupunginosaHeidehof
Talon ikä1984
Projektin kokonaishinta27133,65e sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talossa oli tehty kattavasti remontteja ennen salaojaremonttia. Asiakas teetti kuntotutkimuksen salaojille ja tarve remontille oli ilmeinen. Asiakas otti Torsteniin yhteyttä ja aloitettiin projekti.

Remontin aikana

Perustapa oli matalaperusteinen, tuulettuvalla alapohjalla oleva yksikerroksinen talo.  Talon ympärille oli rakennettu osin katettu osin kattamaton terassi jonka purku ja jälleenrakentamisen hoiti Torsten urakkaan kuuluvana. Liittymä sadevesijärjestelmään oli olemassa joten kadun avaamista ei tarvittu.

Lopputulos

Salaoja- ja sadevesijärjestelmä uusittiin kohteeseen täydellisenä. Matalaperusteisessa talossa talo routasuojataan aina remontin yhteydessä, niin tässäkin. 

Asiakkaan kommentti

”Olimme erittäin tyytyväisi projektin läpivientiin tarjouspyyntövaiheesta lähtien. Meidän suurin huoli koko projektissa oli se että emme ymmärrä mitään rakentamisesta mutta koko prosessi tehtiin meille niin helpoksi että sillä ei ollut lopulta merkitystä. Sekä työnjohto että remonttimiehet olivat erittäin päteviä ja mikä parasta, omasivat myös sosiaaliset taidot niin että kommunikointi sujui mutkattomasti. Pääsimme itse mahdollisimman pienellä työpanoksella projektista läpi, kuitenkin niin että pääsimme vaikuttamaan varsinkin remontin viimeistelytöihin sopivissa määrin. Lopputulos oli piha joka näyttää huomattavasti paremmalta kuin ennen remonttia, nyt vain ensi kesää odottamaan jotta saadaan nurmikkokin kasvamaan.”

salaojaremontti-vantaa-heidehof-omakotitalo.jpgalkuperainen-perusvesikaivo-sailytettiin-salaojatuloon-asennettiin-uusi-padotusventtiili.jpgperustusta-vasten-oli-ennen-remonttia-suoraan-hieno-maa-aines-joka-piti-perustuksen-kosteana.jpganturan-paalle-valetaan-viistevalu-ohjaamaan-veden-anturan-ohi-salaojaan.jpgputkien-kaadot-tarkastetaan-ennen-peittamista-vatupassilla.jpgkaivuutyo-valmistumaisillaan.jpgerikoistilauksena-toimitettiin-kohteeseen-reunanauha-nurmikon-ja-kulkuvaylan-valiin.jpgkaivuutyo-valmis.jpgsalaojalinjat-valmiina.jpgsokkelisepelointi-toteutettiin-erikoiskivella.jpgterassia-purettiin-tarvittavilta-osin.jpgsalaojasepeli-asennettu.jpg

Ajankohtaista

08.01.2021

Tervetuloa 2021!

Torstenin vuosi on käynnistynyt salaojaremonttien merkeissä tuttuun tapaan. Kevään ja kesän remontteja suunnitellaan parhaillaan poikkeuksellisesta talviolosuhteista huolimatta.

27.07.2020

Lisää voimaa toteutuksiin!

Toiminnan kehittyessä haemme jatkuvaan palvelukseemme ammattitaitoista tekijää/ ryhmää salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Tiedustelut Timo Röyskö 0400-406640.

18.05.2020

Pandemia Torstenissa

Torsten on säästynyt tähän saakka pandemiasta vaurioitta, henkilökunta ja asiakkaat ovat pysyneet terveenä ja töitä tehdään täydellä vauhdilla. Pidättäydymme kättelemisistä tapaamisissa ja koetamme pitää turvavälejä kaikessa toiminnassamme edelleen. Pysytään terveinä!