Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiVantaa
KaupunginosaHeidehof
Talon ikä1984
Projektin kokonaishinta27133,65e sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talossa oli tehty kattavasti remontteja ennen salaojaremonttia. Asiakas teetti kuntotutkimuksen salaojille ja tarve remontille oli ilmeinen. Asiakas otti Torsteniin yhteyttä ja aloitettiin projekti.

Remontin aikana

Perustapa oli matalaperusteinen, tuulettuvalla alapohjalla oleva yksikerroksinen talo.  Talon ympärille oli rakennettu osin katettu osin kattamaton terassi jonka purku ja jälleenrakentamisen hoiti Torsten urakkaan kuuluvana. Liittymä sadevesijärjestelmään oli olemassa joten kadun avaamista ei tarvittu.

Lopputulos

Salaoja- ja sadevesijärjestelmä uusittiin kohteeseen täydellisenä. Matalaperusteisessa talossa talo routasuojataan aina remontin yhteydessä, niin tässäkin. 

Asiakkaan kommentti

”Olimme erittäin tyytyväisi projektin läpivientiin tarjouspyyntövaiheesta lähtien. Meidän suurin huoli koko projektissa oli se että emme ymmärrä mitään rakentamisesta mutta koko prosessi tehtiin meille niin helpoksi että sillä ei ollut lopulta merkitystä. Sekä työnjohto että remonttimiehet olivat erittäin päteviä ja mikä parasta, omasivat myös sosiaaliset taidot niin että kommunikointi sujui mutkattomasti. Pääsimme itse mahdollisimman pienellä työpanoksella projektista läpi, kuitenkin niin että pääsimme vaikuttamaan varsinkin remontin viimeistelytöihin sopivissa määrin. Lopputulos oli piha joka näyttää huomattavasti paremmalta kuin ennen remonttia, nyt vain ensi kesää odottamaan jotta saadaan nurmikkokin kasvamaan.”

salaojaremontti-vantaa-heidehof-omakotitalo.jpgalkuperainen-perusvesikaivo-sailytettiin-salaojatuloon-asennettiin-uusi-padotusventtiili.jpgperustusta-vasten-oli-ennen-remonttia-suoraan-hieno-maa-aines-joka-piti-perustuksen-kosteana.jpganturan-paalle-valetaan-viistevalu-ohjaamaan-veden-anturan-ohi-salaojaan.jpgputkien-kaadot-tarkastetaan-ennen-peittamista-vatupassilla.jpgkaivuutyo-valmistumaisillaan.jpgerikoistilauksena-toimitettiin-kohteeseen-reunanauha-nurmikon-ja-kulkuvaylan-valiin.jpgkaivuutyo-valmis.jpgsalaojalinjat-valmiina.jpgsokkelisepelointi-toteutettiin-erikoiskivella.jpgterassia-purettiin-tarvittavilta-osin.jpgsalaojasepeli-asennettu.jpg

Ajankohtaista

22.10.2018

OMAKOTI -messut Myyrmäessä 26.–28.10.2018

Torsten mukana Myyrmäessä järjestettävillä OMAKOTI-messuilla 26.-28.10. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan salaojista ja varaamaan aika ilmaiselle suunnittelukäynnille. Nähdään siellä!

10.10.2018

Torsten muuttaa

Vanhat tilamme Petikossa kävivät ahtaaksi toiminnan laajetessa ja olemme siirtyneet uusiin tiloihin Suutarilaan osoitteeseen Lyhtytie 19. Samassa osoitteessa nyt myös varastomme.

04.09.2018

Salaojaremontti - Talo turvaan syksyn sateilta

Ennätyshelteisen kesän jälkeen syksyn sateet tekevät tuloaan. On aika muistuttaa, että Torsten toimittaa salaojaremontin kokonaisuutena, avaimet käteen perjaatteella koko syksyn ajan. Ota rohkeasti yhteyttä niin saadaan talosi turvaan kosteudelta vielä ennen talven alkua!