Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiVantaa
KaupunginosaHeidehof
Talon ikä1984
Projektin kokonaishinta27133,65e sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talossa oli tehty kattavasti remontteja ennen salaojaremonttia. Asiakas teetti kuntotutkimuksen salaojille ja tarve remontille oli ilmeinen. Asiakas otti Torsteniin yhteyttä ja aloitettiin projekti.

Remontin aikana

Perustapa oli matalaperusteinen, tuulettuvalla alapohjalla oleva yksikerroksinen talo.  Talon ympärille oli rakennettu osin katettu osin kattamaton terassi jonka purku ja jälleenrakentamisen hoiti Torsten urakkaan kuuluvana. Liittymä sadevesijärjestelmään oli olemassa joten kadun avaamista ei tarvittu.

Lopputulos

Salaoja- ja sadevesijärjestelmä uusittiin kohteeseen täydellisenä. Matalaperusteisessa talossa talo routasuojataan aina remontin yhteydessä, niin tässäkin. 

Asiakkaan kommentti

”Olimme erittäin tyytyväisi projektin läpivientiin tarjouspyyntövaiheesta lähtien. Meidän suurin huoli koko projektissa oli se että emme ymmärrä mitään rakentamisesta mutta koko prosessi tehtiin meille niin helpoksi että sillä ei ollut lopulta merkitystä. Sekä työnjohto että remonttimiehet olivat erittäin päteviä ja mikä parasta, omasivat myös sosiaaliset taidot niin että kommunikointi sujui mutkattomasti. Pääsimme itse mahdollisimman pienellä työpanoksella projektista läpi, kuitenkin niin että pääsimme vaikuttamaan varsinkin remontin viimeistelytöihin sopivissa määrin. Lopputulos oli piha joka näyttää huomattavasti paremmalta kuin ennen remonttia, nyt vain ensi kesää odottamaan jotta saadaan nurmikkokin kasvamaan.”

salaojaremontti-vantaa-heidehof-omakotitalo.jpgalkuperainen-perusvesikaivo-sailytettiin-salaojatuloon-asennettiin-uusi-padotusventtiili.jpgperustusta-vasten-oli-ennen-remonttia-suoraan-hieno-maa-aines-joka-piti-perustuksen-kosteana.jpganturan-paalle-valetaan-viistevalu-ohjaamaan-veden-anturan-ohi-salaojaan.jpgputkien-kaadot-tarkastetaan-ennen-peittamista-vatupassilla.jpgkaivuutyo-valmistumaisillaan.jpgerikoistilauksena-toimitettiin-kohteeseen-reunanauha-nurmikon-ja-kulkuvaylan-valiin.jpgkaivuutyo-valmis.jpgsalaojalinjat-valmiina.jpgsokkelisepelointi-toteutettiin-erikoiskivella.jpgterassia-purettiin-tarvittavilta-osin.jpgsalaojasepeli-asennettu.jpg

Ajankohtaista

06.05.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Salaojaremonttikausi on hyvässä vauhdissa. Haemme lisävoimaa keskikesän ja syksyn kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta! 

22.10.2018

OMAKOTI -messut Myyrmäessä 26.–28.10.2018

Torsten mukana Myyrmäessä järjestettävillä OMAKOTI-messuilla 26.-28.10. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan salaojista ja varaamaan aika ilmaiselle suunnittelukäynnille. Nähdään siellä!