Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiVantaa
KaupunginosaRekola
Talon ikä1980-luvun loppu
Projektin kokonaishinta32081,61€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talon omistaja oli huolestunut salaojien kunnosta ja teettänyt salaojien kuvauksen. Tutkimus paljasti aavistuksen oikeaksi, salaojaputket olivat joko tukossa tai pahasti painuneet.

Remontin aikana

Tässä kohteesta poikkeuksellisen teki piha-alueiden kivetystyöt sekä tilan puute yleensä. Työ alkoi pihalaattojen poistamisella. Matalaperusteisen talon perustuksen esiin kaivamisen jälkeen perustukseen asennettiin patolevy. Salaojaputkiston asennusta seurasi salaojasepelin asennus. Sepeli tuotiin kohteeseen puhaltamalla. 

Lopputulos

Salaojaremontti tehtiin täydellisenä alusta loppuun. Kiinteistöllä oli alkuperäinen liittymä sadevesijärjestelmään ja näin kadun avaamiselta vältyttiin. Työ tehtiin ”avaimet käteen” –toimituksena myös kivetysten ja aitojen osalta, kaikki käyttövalmiina remontin luovutuksessa.

Asiakkaan kommentti

"Remontista jäi kaiken kaikkiaan varsin positiivinen kuva.”

omakotitalo-vantaa-rekola.jpglasiterassi-kierrettiin-kasityona-kaivaen.JPGpatolevy-pitaa-perustuksen-erillaan-salaojasepelista.JPGsalaojasepeli-asennettuna.JPGroutasuojaus-on-tarkea-tyovaihe.JPgsalaojasepelin-asennusta-puhalluksena.JPGsalaoja-ja-sadevesiputket-rinnakkain-montun-pohjalla.JPGtayttotyo-kaynnissa.JPG

Ajankohtaista

22.10.2018

OMAKOTI -messut Myyrmäessä 26.–28.10.2018

Torsten mukana Myyrmäessä järjestettävillä OMAKOTI-messuilla 26.-28.10. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan salaojista ja varaamaan aika ilmaiselle suunnittelukäynnille. Nähdään siellä!

10.10.2018

Torsten muuttaa

Vanhat tilamme Petikossa kävivät ahtaaksi toiminnan laajetessa ja olemme siirtyneet uusiin tiloihin Suutarilaan osoitteeseen Lyhtytie 19. Samassa osoitteessa nyt myös varastomme.

04.09.2018

Salaojaremontti - Talo turvaan syksyn sateilta

Ennätyshelteisen kesän jälkeen syksyn sateet tekevät tuloaan. On aika muistuttaa, että Torsten toimittaa salaojaremontin kokonaisuutena, avaimet käteen perjaatteella koko syksyn ajan. Ota rohkeasti yhteyttä niin saadaan talosi turvaan kosteudelta vielä ennen talven alkua!