Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiVantaa
KaupunginosaRekola
Talon ikä1980-luvun loppu
Projektin kokonaishinta32081,61€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talon omistaja oli huolestunut salaojien kunnosta ja teettänyt salaojien kuvauksen. Tutkimus paljasti aavistuksen oikeaksi, salaojaputket olivat joko tukossa tai pahasti painuneet.

Remontin aikana

Tässä kohteesta poikkeuksellisen teki piha-alueiden kivetystyöt sekä tilan puute yleensä. Työ alkoi pihalaattojen poistamisella. Matalaperusteisen talon perustuksen esiin kaivamisen jälkeen perustukseen asennettiin patolevy. Salaojaputkiston asennusta seurasi salaojasepelin asennus. Sepeli tuotiin kohteeseen puhaltamalla. 

Lopputulos

Salaojaremontti tehtiin täydellisenä alusta loppuun. Kiinteistöllä oli alkuperäinen liittymä sadevesijärjestelmään ja näin kadun avaamiselta vältyttiin. Työ tehtiin ”avaimet käteen” –toimituksena myös kivetysten ja aitojen osalta, kaikki käyttövalmiina remontin luovutuksessa.

Asiakkaan kommentti

"Remontista jäi kaiken kaikkiaan varsin positiivinen kuva.”

omakotitalo-vantaa-rekola.jpglasiterassi-kierrettiin-kasityona-kaivaen.JPGpatolevy-pitaa-perustuksen-erillaan-salaojasepelista.JPGsalaojasepeli-asennettuna.JPGroutasuojaus-on-tarkea-tyovaihe.JPgsalaojasepelin-asennusta-puhalluksena.JPGsalaoja-ja-sadevesiputket-rinnakkain-montun-pohjalla.JPGtayttotyo-kaynnissa.JPG

Ajankohtaista

06.05.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Salaojaremonttikausi on hyvässä vauhdissa. Haemme lisävoimaa keskikesän ja syksyn kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta! 

22.10.2018

OMAKOTI -messut Myyrmäessä 26.–28.10.2018

Torsten mukana Myyrmäessä järjestettävillä OMAKOTI-messuilla 26.-28.10. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan salaojista ja varaamaan aika ilmaiselle suunnittelukäynnille. Nähdään siellä!