Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiVantaa
KaupunginosaRekola
Talon ikä1980-luvun loppu
Projektin kokonaishinta32081,61€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talon omistaja oli huolestunut salaojien kunnosta ja teettänyt salaojien kuvauksen. Tutkimus paljasti aavistuksen oikeaksi, salaojaputket olivat joko tukossa tai pahasti painuneet.

Remontin aikana

Tässä kohteesta poikkeuksellisen teki piha-alueiden kivetystyöt sekä tilan puute yleensä. Työ alkoi pihalaattojen poistamisella. Matalaperusteisen talon perustuksen esiin kaivamisen jälkeen perustukseen asennettiin patolevy. Salaojaputkiston asennusta seurasi salaojasepelin asennus. Sepeli tuotiin kohteeseen puhaltamalla. 

Lopputulos

Salaojaremontti tehtiin täydellisenä alusta loppuun. Kiinteistöllä oli alkuperäinen liittymä sadevesijärjestelmään ja näin kadun avaamiselta vältyttiin. Työ tehtiin ”avaimet käteen” –toimituksena myös kivetysten ja aitojen osalta, kaikki käyttövalmiina remontin luovutuksessa.

Asiakkaan kommentti

"Remontista jäi kaiken kaikkiaan varsin positiivinen kuva.”

omakotitalo-vantaa-rekola.jpglasiterassi-kierrettiin-kasityona-kaivaen.JPGpatolevy-pitaa-perustuksen-erillaan-salaojasepelista.JPGsalaojasepeli-asennettuna.JPGroutasuojaus-on-tarkea-tyovaihe.JPgsalaojasepelin-asennusta-puhalluksena.JPGsalaoja-ja-sadevesiputket-rinnakkain-montun-pohjalla.JPGtayttotyo-kaynnissa.JPG

Ajankohtaista

20.12.2019

HYVÄÄ JOULUA!

Torsten toivottaa vanhoille ja uusille asiakkaille rauhallista joulunaikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020!

25.11.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Vuoden 2019 salaojaremonttikausi on vielä hyvässä vauhdissa ja kääntymässä kohti uutta kautta ensi vuoden puolella. Haemme lisävoimaa kevään ja kesän 2020 kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla on salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta!