Referenssit

ReferenssiOmakotitalon salaojaremontti
KaupunkiVantaa
KaupunginosaRekola
Talon ikä1980-luvun loppu
Projektin kokonaishinta32081,61€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talon omistaja oli huolestunut salaojien kunnosta ja teettänyt salaojien kuvauksen. Tutkimus paljasti aavistuksen oikeaksi, salaojaputket olivat joko tukossa tai pahasti painuneet.

Remontin aikana

Tässä kohteesta poikkeuksellisen teki piha-alueiden kivetystyöt sekä tilan puute yleensä. Työ alkoi pihalaattojen poistamisella. Matalaperusteisen talon perustuksen esiin kaivamisen jälkeen perustukseen asennettiin patolevy. Salaojaputkiston asennusta seurasi salaojasepelin asennus. Sepeli tuotiin kohteeseen puhaltamalla. 

Lopputulos

Salaojaremontti tehtiin täydellisenä alusta loppuun. Kiinteistöllä oli alkuperäinen liittymä sadevesijärjestelmään ja näin kadun avaamiselta vältyttiin. Työ tehtiin ”avaimet käteen” –toimituksena myös kivetysten ja aitojen osalta, kaikki käyttövalmiina remontin luovutuksessa.

Asiakkaan kommentti

"Remontista jäi kaiken kaikkiaan varsin positiivinen kuva.”

omakotitalo-vantaa-rekola.jpglasiterassi-kierrettiin-kasityona-kaivaen.JPGpatolevy-pitaa-perustuksen-erillaan-salaojasepelista.JPGsalaojasepeli-asennettuna.JPGroutasuojaus-on-tarkea-tyovaihe.JPgsalaojasepelin-asennusta-puhalluksena.JPGsalaoja-ja-sadevesiputket-rinnakkain-montun-pohjalla.JPGtayttotyo-kaynnissa.JPG

Ajankohtaista

27.07.2020

Lisää voimaa toteutuksiin!

Toiminnan kehittyessä haemme jatkuvaan palvelukseemme ammattitaitoista tekijää/ ryhmää salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Tiedustelut Timo Röyskö 0400-406640.

18.05.2020

Pandemia Torstenissa

Torsten on säästynyt tähän saakka pandemiasta vaurioitta, henkilökunta ja asiakkaat ovat pysyneet terveenä ja töitä tehdään täydellä vauhdilla. Pidättäydymme kättelemisistä tapaamisissa ja koetamme pitää turvavälejä kaikessa toiminnassamme edelleen. Pysytään terveinä!

30.03.2020

Poikkeustilanteen vaikutus asiakaskäynteihin

Salaojien rakentaminen on käynnissä normaalisti. Myös asiakaskäyntejä tehdään normaalisti huomioiden turvavälit ja tietysti korostettu käsihygienia. Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat poikkeusoloista huolimatta!