Referenssit

ReferenssiParitalon salaojaremontti
KaupunkiEspoo
KaupunginosaSuomenoja
Talon ikä1980-luvun loppu
Projektin kokonaishinta28301,06€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talossa oli alkuperäiset salaojat ja sadevesijärjestelmää ei ollut ollenkaan. Paritalossa oli käynnissä myös sisäpuolen kunnostusta ja omistajat päättivät teettää täydellisen salaojaremontin.

Remontin aikana

Asiakkaat purkivat talon ympäriltä omatoimisesti laatoitukset ja näin säästivät kustannuksissa.Talo oli matalaperusteinen. Kaivuutyön jälkeen perustukseen asennettiin patolevy. Putkistoasennusten jälkeen salaojasepeli asennettiin puhaltamalla. Tämä säästi kohteessa käytettävää aikaa. Sepeliasennuksen jälkeen oli vuorossa routaeristeiden asennus ja lopputäytöt.

Lopputulos

Salaoja- ja sadvesijärjestelmän asentamisessa on mahdollista huomioida myös ilmalämpöpumpun kondenssiveden viemäröinti. Tässäkin kohteessa ilmalämpöpumppujen alle asennettiin kattovesisuppilot. Kun salaojaremontti tehdään oikein, ympäröivän maa-aineksen kosteuden siirtyminen perustuksiin ja sitä kautta edelleen rakenteisiin pysähtyy välittömästi ja talo lähtee kuivamaan.

Asiakkaan kommentti

"Minusta remontti meni niin kun oli sovittu. Paitsi aloitus joka oli myöhässä mutta ymmärrän että siihen ei voitu varautua. Minusta työryhmä teki hyvän työn ja kanssaan pystyi hyvin sopimaan asioista ja työ eteni myös hyvää tahtia. Erityskiitos vielä kaivurimiehelle joka hoiti paikalle sora kuljetin hihna auton täyttöä varten. Tuo säästi varmasti aikaa ja pihaa aika paljon. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja pitänee seurailla syksyllä mitä tarkastus kaivoissa tapahtuu."

paritalo-espoo-suomenoja.jpgilmalampopumpun-kondenssiveden-jarjestely-ennen-remonttia-remontissa-laitteen-alle-asennettiin-kattovesisuppilo.jpgkaivuumaa-oli-suurimmaksi-osaksi-hienoa-hiekkaa-joka-siirtaa-ymparoivan-kosteuden-perustuksiin-kapillaarisesti.jpgkaivuu-valmis-tilapaiset-kulkusillat-ja-patolevy-asennettu.jpgtyon-aikainen-sadeveden-hallinta-kattovedet-ohjataan-pois-montusta.jpgvaikka-kaivuusyvyys-on-pienempi-lajityspaikkoja-tarvitaan-myos-puutarhasta.jpgsalaojaremontin-todellisuudessa-tarvitsema-ala-on-noin-5-metria-talosta.jpg

Ajankohtaista

20.12.2019

HYVÄÄ JOULUA!

Torsten toivottaa vanhoille ja uusille asiakkaille rauhallista joulunaikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020!

25.11.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Vuoden 2019 salaojaremonttikausi on vielä hyvässä vauhdissa ja kääntymässä kohti uutta kautta ensi vuoden puolella. Haemme lisävoimaa kevään ja kesän 2020 kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla on salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta!