Referenssit

ReferenssiParitalon salaojaremontti
KaupunkiEspoo
KaupunginosaSuomenoja
Talon ikä1980-luvun loppu
Projektin kokonaishinta28301,06€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Talossa oli alkuperäiset salaojat ja sadevesijärjestelmää ei ollut ollenkaan. Paritalossa oli käynnissä myös sisäpuolen kunnostusta ja omistajat päättivät teettää täydellisen salaojaremontin.

Remontin aikana

Asiakkaat purkivat talon ympäriltä omatoimisesti laatoitukset ja näin säästivät kustannuksissa.Talo oli matalaperusteinen. Kaivuutyön jälkeen perustukseen asennettiin patolevy. Putkistoasennusten jälkeen salaojasepeli asennettiin puhaltamalla. Tämä säästi kohteessa käytettävää aikaa. Sepeliasennuksen jälkeen oli vuorossa routaeristeiden asennus ja lopputäytöt.

Lopputulos

Salaoja- ja sadvesijärjestelmän asentamisessa on mahdollista huomioida myös ilmalämpöpumpun kondenssiveden viemäröinti. Tässäkin kohteessa ilmalämpöpumppujen alle asennettiin kattovesisuppilot. Kun salaojaremontti tehdään oikein, ympäröivän maa-aineksen kosteuden siirtyminen perustuksiin ja sitä kautta edelleen rakenteisiin pysähtyy välittömästi ja talo lähtee kuivamaan.

Asiakkaan kommentti

"Minusta remontti meni niin kun oli sovittu. Paitsi aloitus joka oli myöhässä mutta ymmärrän että siihen ei voitu varautua. Minusta työryhmä teki hyvän työn ja kanssaan pystyi hyvin sopimaan asioista ja työ eteni myös hyvää tahtia. Erityskiitos vielä kaivurimiehelle joka hoiti paikalle sora kuljetin hihna auton täyttöä varten. Tuo säästi varmasti aikaa ja pihaa aika paljon. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja pitänee seurailla syksyllä mitä tarkastus kaivoissa tapahtuu."

paritalo-espoo-suomenoja.jpgilmalampopumpun-kondenssiveden-jarjestely-ennen-remonttia-remontissa-laitteen-alle-asennettiin-kattovesisuppilo.jpgkaivuumaa-oli-suurimmaksi-osaksi-hienoa-hiekkaa-joka-siirtaa-ymparoivan-kosteuden-perustuksiin-kapillaarisesti.jpgkaivuu-valmis-tilapaiset-kulkusillat-ja-patolevy-asennettu.jpgtyon-aikainen-sadeveden-hallinta-kattovedet-ohjataan-pois-montusta.jpgvaikka-kaivuusyvyys-on-pienempi-lajityspaikkoja-tarvitaan-myos-puutarhasta.jpgsalaojaremontin-todellisuudessa-tarvitsema-ala-on-noin-5-metria-talosta.jpg

Ajankohtaista

27.07.2020

Lisää voimaa toteutuksiin!

Toiminnan kehittyessä haemme jatkuvaan palvelukseemme ammattitaitoista tekijää/ ryhmää salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Tiedustelut Timo Röyskö 0400-406640.

18.05.2020

Pandemia Torstenissa

Torsten on säästynyt tähän saakka pandemiasta vaurioitta, henkilökunta ja asiakkaat ovat pysyneet terveenä ja töitä tehdään täydellä vauhdilla. Pidättäydymme kättelemisistä tapaamisissa ja koetamme pitää turvavälejä kaikessa toiminnassamme edelleen. Pysytään terveinä!

30.03.2020

Poikkeustilanteen vaikutus asiakaskäynteihin

Salaojien rakentaminen on käynnissä normaalisti. Myös asiakaskäyntejä tehdään normaalisti huomioiden turvavälit ja tietysti korostettu käsihygienia. Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat poikkeusoloista huolimatta!