Referenssit

ReferenssiRivitalon osittainen salaojaremontti
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaPakila
Talon ikä1970-luvun alku
Projektin kokonaishinta27839,10€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Yksikerroksisen rivitalon lämmönjakohuone oli kellaritilassa ja tilaan valui syksyllä ja keväällä vettä. Neljän asunnon talossa yksi huoneisto oli myynnissä ja salaojaongelmasta oli karkottanut ostajaehdokkaat. Yleensä salaojaremontti tehdään koko talo kerrallaan, tässä kuitenkin päädyttiin osittaiseen remonttiin eli lämmönjakohuoneen kohdan lisäksi salaojat ja sadevedet uusittiin suorakaiteen muotoisen talon sisäpihojen puolelta kokonaan. 

Remontin aikana

Tilaaja poisti remontin tieltä piha-aidat sovituilta osin työjärjestyksen mukaan. Liittymä sadevesijärjestelmään kiinteistöllä oli jo valmiina eli katua ei tarvinnut avata. Lämmönjakohuoneen kellarillisella osuudella käytettiin Isodrän –levyä.

Lopputulos

Aktiivisten osakkaiden omatoimisuuden johdosta aikaa ja rahaa säästyi. Jos salaojaremonttia tulevaisuudessa tulee tarvetta jatkaa, onnistuu se ilman nyt tehdyn järjestelmän purkamista.

Asiakkaan kommentti

"Näkemykseni mukaan salaojaremontti onnistui hyvin. Aikataulu sekä kustannusarvio piti. Kaikki tuli tehtyksi, kuten olimme sopineet. Olemme erittäin tyytyväisiä työsuoritukseenne. Olen valmis suosittelemaan palveluanne, jos jossakin yhteydessä tarvitsette "suosittelijoita". Olisin valmis antamaan arvosanaksi 9. Koskaan en anna kymppiä, koska ainahan jotain pientä voi parantaa..."

Torstenin kommentti

Lähtökohtana kannattaa pitää aina sitä, että koko talo kierretään kerralla. Vain kokonaisremontti tekemällä voidaan turvata perustuksen kuivuus.

rivitalo-helsinki-pakila.jpgkellarillinen-osuus-kaivettu-nakyville-ja-kosteus-on-silmin-havaittavaa.jpgkellarillisella-osalla-isodran-levyjen-asennus-kaynnissa.JPGmatalaperusteisella-osuudella-patolevy-asennettu.jpgkellarin-perustus-oli-matalemmalla-kuin-sadevesiviemari-joten-perusvesia-nostamaan-asennettiin-pumppaamo.jpgvanhan-salaojan-liittyminen-uuteen-salaojaan.jpgkellarin-isodran-levyt-suojataan-suodatinkankaalla.JPGsuodatinkankaalla-estetaan-hienon-maa-aineksen-kulkeutumista-salaojiin.jpgremontti-loppusuoralla-mullan-levitys-kaynnissa.JPG

Ajankohtaista

08.01.2021

Tervetuloa 2021!

Torstenin vuosi on käynnistynyt salaojaremonttien merkeissä tuttuun tapaan. Kevään ja kesän remontteja suunnitellaan parhaillaan poikkeuksellisesta talviolosuhteista huolimatta.

27.07.2020

Lisää voimaa toteutuksiin!

Toiminnan kehittyessä haemme jatkuvaan palvelukseemme ammattitaitoista tekijää/ ryhmää salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Tiedustelut Timo Röyskö 0400-406640.

18.05.2020

Pandemia Torstenissa

Torsten on säästynyt tähän saakka pandemiasta vaurioitta, henkilökunta ja asiakkaat ovat pysyneet terveenä ja töitä tehdään täydellä vauhdilla. Pidättäydymme kättelemisistä tapaamisissa ja koetamme pitää turvavälejä kaikessa toiminnassamme edelleen. Pysytään terveinä!