Referenssit

ReferenssiRivitalon osittainen salaojaremontti
KaupunkiHelsinki
KaupunginosaPakila
Talon ikä1970-luvun alku
Projektin kokonaishinta27839,10€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Yksikerroksisen rivitalon lämmönjakohuone oli kellaritilassa ja tilaan valui syksyllä ja keväällä vettä. Neljän asunnon talossa yksi huoneisto oli myynnissä ja salaojaongelmasta oli karkottanut ostajaehdokkaat. Yleensä salaojaremontti tehdään koko talo kerrallaan, tässä kuitenkin päädyttiin osittaiseen remonttiin eli lämmönjakohuoneen kohdan lisäksi salaojat ja sadevedet uusittiin suorakaiteen muotoisen talon sisäpihojen puolelta kokonaan. 

Remontin aikana

Tilaaja poisti remontin tieltä piha-aidat sovituilta osin työjärjestyksen mukaan. Liittymä sadevesijärjestelmään kiinteistöllä oli jo valmiina eli katua ei tarvinnut avata. Lämmönjakohuoneen kellarillisella osuudella käytettiin Isodrän –levyä.

Lopputulos

Aktiivisten osakkaiden omatoimisuuden johdosta aikaa ja rahaa säästyi. Jos salaojaremonttia tulevaisuudessa tulee tarvetta jatkaa, onnistuu se ilman nyt tehdyn järjestelmän purkamista.

Asiakkaan kommentti

"Näkemykseni mukaan salaojaremontti onnistui hyvin. Aikataulu sekä kustannusarvio piti. Kaikki tuli tehtyksi, kuten olimme sopineet. Olemme erittäin tyytyväisiä työsuoritukseenne. Olen valmis suosittelemaan palveluanne, jos jossakin yhteydessä tarvitsette "suosittelijoita". Olisin valmis antamaan arvosanaksi 9. Koskaan en anna kymppiä, koska ainahan jotain pientä voi parantaa..."

Torstenin kommentti

Lähtökohtana kannattaa pitää aina sitä, että koko talo kierretään kerralla. Vain kokonaisremontti tekemällä voidaan turvata perustuksen kuivuus.

rivitalo-helsinki-pakila.jpgkellarillinen-osuus-kaivettu-nakyville-ja-kosteus-on-silmin-havaittavaa.jpgkellarillisella-osalla-isodran-levyjen-asennus-kaynnissa.JPGmatalaperusteisella-osuudella-patolevy-asennettu.jpgkellarin-perustus-oli-matalemmalla-kuin-sadevesiviemari-joten-perusvesia-nostamaan-asennettiin-pumppaamo.jpgvanhan-salaojan-liittyminen-uuteen-salaojaan.jpgkellarin-isodran-levyt-suojataan-suodatinkankaalla.JPGsuodatinkankaalla-estetaan-hienon-maa-aineksen-kulkeutumista-salaojiin.jpgremontti-loppusuoralla-mullan-levitys-kaynnissa.JPG

Ajankohtaista

20.12.2019

HYVÄÄ JOULUA!

Torsten toivottaa vanhoille ja uusille asiakkaille rauhallista joulunaikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020!

25.11.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Vuoden 2019 salaojaremonttikausi on vielä hyvässä vauhdissa ja kääntymässä kohti uutta kautta ensi vuoden puolella. Haemme lisävoimaa kevään ja kesän 2020 kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla on salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta!