Referenssit

ReferenssiRivitalon salaojaremontti
KaupunkiVantaa
KaupunginosaRajakylä
Talon ikä1980-luvun loppu
Projektin kokonaishinta98324,45€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Taloyhtiöön oli tehty kuntokartoitus jossa oli huomattu puutteita salaojissa ja yhtiössä päätettiin ryhtyä toimeen ennen kuin kosteus aiheuttaa vaurioita. 

Remontin aikana

Remontti toteutettiin pääosin yksi talo kerrallaan. Kuntotutkimuksen päätelmä osoittautui käytännössä oikeaksi, jokaisessa talossa perustukset olivat erittäin kosteat. Remontissa uusittiin myös huoneistojen väliset aidat. Remontin valvoi Torstenin kautta tilattu Raksystems insinööritoimisto Oy.

Lopputulos

Kohteeseen tehtiin täydellinen salaojaremontti sadevesijärjestelmineen ja routasuojauksineen. Nurmikkoalueille levitettiin tasauskerros multaa, asiakkaan tehtäväksi jäi nurmikon kylvö.

Asiakkaan kommentti

"Minulla ei ole huonoa sanottavaa urakasta."

Torstenin kommentti

Osakaskohtaiset räätälöinnit olisi tullut hinnoitella selkeästi ja etukäteen, tämä jäi tekemättä ja aiheutti tarpeetonta keskustelua valmistumisen jälkeen.

rivitalon-salaojaremontti-vantaa-rajakyla.jpgrivitalon-sisaankaynnin-sivulla-salaojaputki-asennettu.jpgasfaltti-leikattiin-vain-tarvittavilta-osin-jotta-routasuojaus-paastiin-asentamaan.jpgroutasuojausta.jpgroutasuojaus-salaojan-tarkastuskaivi-ja-rannikaivo-paikallaan.jpgperustuksessa-kauttaaltaan-kosteusjalkia.jpgsalaojajarjestelma-liittyy-perusvesipumppaamoon.jpgsalaojaremontti-vaatii-tilaa-kaytannassa-oleskelupiha-kokonaan-lajitysalueena.jpgsadevesi-kulkee-omassa-putkessaan-pois-talon-ymparilta.jpgvanha-routasuojaus-ja-salaojaputkisto-erotellaan-kasin-kaivuumassasta-ja-pussitetaan-poisvietavaksi-jatteenkasittelylaitokselle.jpgsalaojasepelin-asennustyo-kaynnissa.jpg

Ajankohtaista

18.05.2020

Pandemia Torstenissa

Torsten on säästynyt tähän saakka pandemiasta vaurioitta, henkilökunta ja asiakkaat ovat pysyneet terveenä ja töitä tehdään täydellä vauhdilla. Pidättäydymme kättelemisistä tapaamisissa ja koetamme pitää turvavälejä kaikessa toiminnassamme edelleen. Pysytään terveinä!

30.03.2020

Poikkeustilanteen vaikutus asiakaskäynteihin

Salaojien rakentaminen on käynnissä normaalisti. Myös asiakaskäyntejä tehdään normaalisti huomioiden turvavälit ja tietysti korostettu käsihygienia. Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat poikkeusoloista huolimatta!

02.03.2020

2019 kausi jatkuu edelleen!

Hiihtäjät tuskailevat lumettomuutta mutta Torstenilla leuto talvi tarkoittaa täyttä työllisyyttä myös sydäntalvella. Kaivuutyöt on siis täydessä vauhdissa. Kesää odotellessa!