Referenssit

ReferenssiRivitalon salaojaremontti
KaupunkiVantaa
KaupunginosaRajakylä
Talon ikä1980-luvun loppu
Projektin kokonaishinta98324,45€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Taloyhtiöön oli tehty kuntokartoitus jossa oli huomattu puutteita salaojissa ja yhtiössä päätettiin ryhtyä toimeen ennen kuin kosteus aiheuttaa vaurioita. 

Remontin aikana

Remontti toteutettiin pääosin yksi talo kerrallaan. Kuntotutkimuksen päätelmä osoittautui käytännössä oikeaksi, jokaisessa talossa perustukset olivat erittäin kosteat. Remontissa uusittiin myös huoneistojen väliset aidat. Remontin valvoi Torstenin kautta tilattu Raksystems insinööritoimisto Oy.

Lopputulos

Kohteeseen tehtiin täydellinen salaojaremontti sadevesijärjestelmineen ja routasuojauksineen. Nurmikkoalueille levitettiin tasauskerros multaa, asiakkaan tehtäväksi jäi nurmikon kylvö.

Asiakkaan kommentti

"Minulla ei ole huonoa sanottavaa urakasta."

Torstenin kommentti

Osakaskohtaiset räätälöinnit olisi tullut hinnoitella selkeästi ja etukäteen, tämä jäi tekemättä ja aiheutti tarpeetonta keskustelua valmistumisen jälkeen.

rivitalon-salaojaremontti-vantaa-rajakyla.jpgrivitalon-sisaankaynnin-sivulla-salaojaputki-asennettu.jpgasfaltti-leikattiin-vain-tarvittavilta-osin-jotta-routasuojaus-paastiin-asentamaan.jpgroutasuojausta.jpgroutasuojaus-salaojan-tarkastuskaivi-ja-rannikaivo-paikallaan.jpgperustuksessa-kauttaaltaan-kosteusjalkia.jpgsalaojajarjestelma-liittyy-perusvesipumppaamoon.jpgsalaojaremontti-vaatii-tilaa-kaytannassa-oleskelupiha-kokonaan-lajitysalueena.jpgsadevesi-kulkee-omassa-putkessaan-pois-talon-ymparilta.jpgvanha-routasuojaus-ja-salaojaputkisto-erotellaan-kasin-kaivuumassasta-ja-pussitetaan-poisvietavaksi-jatteenkasittelylaitokselle.jpgsalaojasepelin-asennustyo-kaynnissa.jpg

Ajankohtaista

20.12.2019

HYVÄÄ JOULUA!

Torsten toivottaa vanhoille ja uusille asiakkaille rauhallista joulunaikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020!

25.11.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Vuoden 2019 salaojaremonttikausi on vielä hyvässä vauhdissa ja kääntymässä kohti uutta kautta ensi vuoden puolella. Haemme lisävoimaa kevään ja kesän 2020 kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla on salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta!