Referenssit

ReferenssiRivitalon salaojaremontti
KaupunkiVantaa
KaupunginosaRajakylä
Talon ikä1980-luvun loppu
Projektin kokonaishinta98324,45€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Taloyhtiöön oli tehty kuntokartoitus jossa oli huomattu puutteita salaojissa ja yhtiössä päätettiin ryhtyä toimeen ennen kuin kosteus aiheuttaa vaurioita. 

Remontin aikana

Remontti toteutettiin pääosin yksi talo kerrallaan. Kuntotutkimuksen päätelmä osoittautui käytännössä oikeaksi, jokaisessa talossa perustukset olivat erittäin kosteat. Remontissa uusittiin myös huoneistojen väliset aidat. Remontin valvoi Torstenin kautta tilattu Raksystems insinööritoimisto Oy.

Lopputulos

Kohteeseen tehtiin täydellinen salaojaremontti sadevesijärjestelmineen ja routasuojauksineen. Nurmikkoalueille levitettiin tasauskerros multaa, asiakkaan tehtäväksi jäi nurmikon kylvö.

Asiakkaan kommentti

"Minulla ei ole huonoa sanottavaa urakasta."

Torstenin kommentti

Osakaskohtaiset räätälöinnit olisi tullut hinnoitella selkeästi ja etukäteen, tämä jäi tekemättä ja aiheutti tarpeetonta keskustelua valmistumisen jälkeen.

rivitalon-salaojaremontti-vantaa-rajakyla.jpgrivitalon-sisaankaynnin-sivulla-salaojaputki-asennettu.jpgasfaltti-leikattiin-vain-tarvittavilta-osin-jotta-routasuojaus-paastiin-asentamaan.jpgroutasuojausta.jpgroutasuojaus-salaojan-tarkastuskaivi-ja-rannikaivo-paikallaan.jpgperustuksessa-kauttaaltaan-kosteusjalkia.jpgsalaojajarjestelma-liittyy-perusvesipumppaamoon.jpgsalaojaremontti-vaatii-tilaa-kaytannassa-oleskelupiha-kokonaan-lajitysalueena.jpgsadevesi-kulkee-omassa-putkessaan-pois-talon-ymparilta.jpgvanha-routasuojaus-ja-salaojaputkisto-erotellaan-kasin-kaivuumassasta-ja-pussitetaan-poisvietavaksi-jatteenkasittelylaitokselle.jpgsalaojasepelin-asennustyo-kaynnissa.jpg

Ajankohtaista

06.05.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Salaojaremonttikausi on hyvässä vauhdissa. Haemme lisävoimaa keskikesän ja syksyn kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta! 

22.10.2018

OMAKOTI -messut Myyrmäessä 26.–28.10.2018

Torsten mukana Myyrmäessä järjestettävillä OMAKOTI-messuilla 26.-28.10. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan salaojista ja varaamaan aika ilmaiselle suunnittelukäynnille. Nähdään siellä!