Referenssit

ReferenssiRivitalon salaojaremontti
KaupunkiVantaa
KaupunginosaRajakylä
Talon ikä1980-luvun loppu
Projektin kokonaishinta98324,45€ sis.alv24%

Remonttiin ryhtyminen

Taloyhtiöön oli tehty kuntokartoitus jossa oli huomattu puutteita salaojissa ja yhtiössä päätettiin ryhtyä toimeen ennen kuin kosteus aiheuttaa vaurioita. 

Remontin aikana

Remontti toteutettiin pääosin yksi talo kerrallaan. Kuntotutkimuksen päätelmä osoittautui käytännössä oikeaksi, jokaisessa talossa perustukset olivat erittäin kosteat. Remontissa uusittiin myös huoneistojen väliset aidat. Remontin valvoi Torstenin kautta tilattu Raksystems insinööritoimisto Oy.

Lopputulos

Kohteeseen tehtiin täydellinen salaojaremontti sadevesijärjestelmineen ja routasuojauksineen. Nurmikkoalueille levitettiin tasauskerros multaa, asiakkaan tehtäväksi jäi nurmikon kylvö.

Asiakkaan kommentti

"Minulla ei ole huonoa sanottavaa urakasta."

Torstenin kommentti

Osakaskohtaiset räätälöinnit olisi tullut hinnoitella selkeästi ja etukäteen, tämä jäi tekemättä ja aiheutti tarpeetonta keskustelua valmistumisen jälkeen.

rivitalon-salaojaremontti-vantaa-rajakyla.jpgrivitalon-sisaankaynnin-sivulla-salaojaputki-asennettu.jpgasfaltti-leikattiin-vain-tarvittavilta-osin-jotta-routasuojaus-paastiin-asentamaan.jpgroutasuojausta.jpgroutasuojaus-salaojan-tarkastuskaivi-ja-rannikaivo-paikallaan.jpgperustuksessa-kauttaaltaan-kosteusjalkia.jpgsalaojajarjestelma-liittyy-perusvesipumppaamoon.jpgsalaojaremontti-vaatii-tilaa-kaytannassa-oleskelupiha-kokonaan-lajitysalueena.jpgsadevesi-kulkee-omassa-putkessaan-pois-talon-ymparilta.jpgvanha-routasuojaus-ja-salaojaputkisto-erotellaan-kasin-kaivuumassasta-ja-pussitetaan-poisvietavaksi-jatteenkasittelylaitokselle.jpgsalaojasepelin-asennustyo-kaynnissa.jpg

Ajankohtaista

08.01.2021

Tervetuloa 2021!

Torstenin vuosi on käynnistynyt salaojaremonttien merkeissä tuttuun tapaan. Kevään ja kesän remontteja suunnitellaan parhaillaan poikkeuksellisesta talviolosuhteista huolimatta.

27.07.2020

Lisää voimaa toteutuksiin!

Toiminnan kehittyessä haemme jatkuvaan palvelukseemme ammattitaitoista tekijää/ ryhmää salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Tiedustelut Timo Röyskö 0400-406640.

18.05.2020

Pandemia Torstenissa

Torsten on säästynyt tähän saakka pandemiasta vaurioitta, henkilökunta ja asiakkaat ovat pysyneet terveenä ja töitä tehdään täydellä vauhdilla. Pidättäydymme kättelemisistä tapaamisissa ja koetamme pitää turvavälejä kaikessa toiminnassamme edelleen. Pysytään terveinä!