Vahvaa palveluosaamista salaojaremonteissa

Torstenholm HC Oy on perustettu 1995. Alkuvaiheessa keskityttiin asuntojen sisäpuolisiin saneerauksiin ja nopeasti erikoistuttiin märkätilasaneerauksiin. Vuonna 2009 kylpyhuoneiden ympärille rakennettu toiminta erotettiin uuteen yhtiöön ja uusi erikoistuminen salaojaremontteihin sai lähtölaukauksensa. 

Projektimalli Torstenilla on pääsääntöisesti kokonaisvastuu rakentamisen malli (KVR). Käytännössä tämä tarkoittaa kokonaistoimitusta suunnittelusta toteutukseen tarvittavine lupaprosesseineen. Projekti suunnitellaan yksilöllisesti kohteen ominaispiirteet huomioiden käytännönläheisesti. Kun toimenpiteet on määritelty eli remonttisuunnitelma on laadittu, pystytään laskemaan kokonaishinta urakalle. KVR projektimallin merkittävänä etuna on, että kaikki osapuolet tietävät, mitä ja miten ollaan tekemässä. Projektimalli keventää olennaisesti myös projektihallinnan kustannuksia sekä aikaa säästyy.

Nykyisellään toiminta työllistää n.30 maanrakentamisen ja rakentamisen ammattilaista. Liikevaihtotavoitteemme kuluvalle 2018 kaudelle on 2M euroa. Torsten pitää kunnia-asiana, että kaikki velvoitteet asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä yhteiskunnalle hoidetaan täsmällisesti ja ajallaan.

”Lupaamme olla herkästi reagoiva, aktiivinen ja eteenpäin suuntautunut kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Haluamme olla Suomen johtava ja luotettavin salaojaremonttiyritys sekä menestyvän liiketoiminnan ja asiakastyytyväisyyden esimerkkiyritys.”

Ajankohtaista

06.05.2019

Työryhmää haetaan salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle

Salaojaremonttikausi on hyvässä vauhdissa. Haemme lisävoimaa keskikesän ja syksyn kohteisiin. Haussa on kumppani, jolla salaojakohteisiin soveltuvaa kalustoa ja kokemusta projektien onnistuneesta hoitamisesta. Jos haluat liittyä tiimiin, ole yhteydessä!

20.03.2019

Kaivuukausi käynnistyy

Aikaisen kevään johdosta avaamme kauvuukauden noin kaksi viikkoa keskimääräistä aiemmin 25.3. maanantaina. Salaojaremonttikausi kestää normaalisti tammikuun alkupuolelle joten odotettavissa olevan kaivuukauden pituus on yli yhdeksän kuukautta! 

22.10.2018

OMAKOTI -messut Myyrmäessä 26.–28.10.2018

Torsten mukana Myyrmäessä järjestettävillä OMAKOTI-messuilla 26.-28.10. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan salaojista ja varaamaan aika ilmaiselle suunnittelukäynnille. Nähdään siellä!