Vahvaa palveluosaamista salaojaremonteissa

Torstenholm HC Oy on perustettu 1995. Alkuvaiheessa keskityttiin asuntojen sisäpuolisiin saneerauksiin ja nopeasti erikoistuttiin märkätilasaneerauksiin. Vuonna 2009 kylpyhuoneiden ympärille rakennettu toiminta erotettiin uuteen yhtiöön ja uusi erikoistuminen salaojaremontteihin sai lähtölaukauksensa. 

Projektimalli Torstenilla on pääsääntöisesti kokonaisvastuu rakentamisen malli (KVR). Käytännössä tämä tarkoittaa kokonaistoimitusta suunnittelusta toteutukseen tarvittavine lupaprosesseineen. Projekti suunnitellaan yksilöllisesti kohteen ominaispiirteet huomioiden käytännönläheisesti. Kun toimenpiteet on määritelty eli remonttisuunnitelma on laadittu, pystytään laskemaan kokonaishinta urakalle. KVR projektimallin merkittävänä etuna on, että kaikki osapuolet tietävät, mitä ja miten ollaan tekemässä. Projektimalli keventää olennaisesti myös projektihallinnan kustannuksia sekä aikaa säästyy.

Nykyisellään toiminta työllistää n.30 maanrakentamisen ja rakentamisen ammattilaista. Liikevaihtotavoitteemme kuluvalle 2021 kaudelle on 2,2M euroa. Torsten pitää kunnia-asiana, että kaikki velvoitteet asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä yhteiskunnalle hoidetaan täsmällisesti ja ajallaan.

”Lupaamme olla herkästi reagoiva, aktiivinen ja eteenpäin suuntautunut kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Haluamme olla Suomen johtava ja luotettavin salaojaremonttiyritys sekä menestyvän liiketoiminnan ja asiakastyytyväisyyden esimerkkiyritys.”

Ajankohtaista

08.01.2021

Tervetuloa 2021!

Torstenin vuosi on käynnistynyt salaojaremonttien merkeissä tuttuun tapaan. Kevään ja kesän remontteja suunnitellaan parhaillaan poikkeuksellisesta talviolosuhteista huolimatta.

27.07.2020

Lisää voimaa toteutuksiin!

Toiminnan kehittyessä haemme jatkuvaan palvelukseemme ammattitaitoista tekijää/ ryhmää salaojaremonttikohteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Tiedustelut Timo Röyskö 0400-406640.

18.05.2020

Pandemia Torstenissa

Torsten on säästynyt tähän saakka pandemiasta vaurioitta, henkilökunta ja asiakkaat ovat pysyneet terveenä ja töitä tehdään täydellä vauhdilla. Pidättäydymme kättelemisistä tapaamisissa ja koetamme pitää turvavälejä kaikessa toiminnassamme edelleen. Pysytään terveinä!