Vahvaa palveluosaamista salaojaremonteissa

Torstenholm HC Oy on perustettu 1995. Alkuvaiheessa keskityttiin asuntojen sisäpuolisiin saneerauksiin ja nopeasti erikoistuttiin märkätilasaneerauksiin. Vuonna 2009 kylpyhuoneiden ympärille rakennettu toiminta erotettiin uuteen yhtiöön ja uusi erikoistuminen salaojaremontteihin sai lähtölaukauksensa. 

Projektimalli Torstenilla on pääsääntöisesti kokonaisvastuu rakentamisen malli (KVR). Käytännössä tämä tarkoittaa kokonaistoimitusta suunnittelusta toteutukseen tarvittavine lupaprosesseineen. Projekti suunnitellaan yksilöllisesti kohteen ominaispiirteet huomioiden käytännönläheisesti. Kun toimenpiteet on määritelty eli remonttisuunnitelma on laadittu, pystytään laskemaan kokonaishinta urakalle. KVR projektimallin merkittävänä etuna on, että kaikki osapuolet tietävät, mitä ja miten ollaan tekemässä. Projektimalli keventää olennaisesti myös projektihallinnan kustannuksia sekä aikaa säästyy.

Nykyisellään toiminta työllistää n.30 maanrakentamisen ja rakentamisen ammattilaista. Liikevaihtotavoitteemme kuluvalle 2018 kaudelle on 2M euroa. Torsten pitää kunnia-asiana, että kaikki velvoitteet asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä yhteiskunnalle hoidetaan täsmällisesti ja ajallaan.

”Lupaamme olla herkästi reagoiva, aktiivinen ja eteenpäin suuntautunut kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Haluamme olla Suomen johtava ja luotettavin salaojaremonttiyritys sekä menestyvän liiketoiminnan ja asiakastyytyväisyyden esimerkkiyritys.”

Ajankohtaista

22.10.2018

OMAKOTI -messut Myyrmäessä 26.–28.10.2018

Torsten mukana Myyrmäessä järjestettävillä OMAKOTI-messuilla 26.-28.10. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan salaojista ja varaamaan aika ilmaiselle suunnittelukäynnille. Nähdään siellä!

10.10.2018

Torsten muuttaa

Vanhat tilamme Petikossa kävivät ahtaaksi toiminnan laajetessa ja olemme siirtyneet uusiin tiloihin Suutarilaan osoitteeseen Lyhtytie 19. Samassa osoitteessa nyt myös varastomme.

04.09.2018

Salaojaremontti - Talo turvaan syksyn sateilta

Ennätyshelteisen kesän jälkeen syksyn sateet tekevät tuloaan. On aika muistuttaa, että Torsten toimittaa salaojaremontin kokonaisuutena, avaimet käteen perjaatteella koko syksyn ajan. Ota rohkeasti yhteyttä niin saadaan talosi turvaan kosteudelta vielä ennen talven alkua!